Zeci de permise reținute de polițiști la Cluj! Oamenii legii au acționat cu radare în cele mai periculoase zone din oraș FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest sfârșit de săptămână, contorale în trafic pe raza întregului județ, pentru reducerea accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

În perioada 24 – 26 februarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive”, informează IPJ Cluj.

În cadrul acţiunilor, pentru abaterile constatate au fost aplicate 337 de sancţiuni contravenţionale, 203 dintre acestea fiind pentru depăşirea vitezei legale. Totodată, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni rutiere.

De asemenea, au fost reţinute 51 de permise de conducere, 29 dintre acestea fiind ridicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Poliţiştii rutieri care au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca şi-au axat acţiunile pe străzile: Frunzişului, 21 Decembrie 1989, Observatorului, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Dorobanţilor şi Calea Floreşti, pentru reducerea evenimentelor rutiere.

Comentarii Facebook