Zeci de mii de țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii clujeni. Șase persoane au fost reținute FOTO



Polițiștii clujeni au reținut șase persoane acuzate de contrabandă și au confiscat peste 76.000 de ţigarete de contrabandă.

La data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice şi de acţiuni speciale, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comercializare ilegală de ţigarete provenind din contrabandă”, informează IPJ Cluj.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite 76.087 de ţigarete care nu aveau aplicate timbru de marcaj pentru produs accizabil provenind din România, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, opt persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 67 de ani, din Turda, bănuite de comitere sau implicare în activităţi ilicite cu ţigarete, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Turda pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, faţă de cele 8 persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, 6 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi urmează a fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Comentarii Facebook