VIDEO- Zeci de mii de oameni au protestat azi in Piata Victoriei! Ei le-au dat "de mancare" guvernantilor si i-au facut cosciug lui Basescu!

Zeci de mii de protestatari au participat astazi? în Piaţa Victoriei, la mitingul organizat de cinci confederaţii sindicale. Ei au protestat in acest fel faţă de scăderea salariilor şi pensiilor. In timp ce estimarile sindicalistilor dau ca cifra a participantilor peste 40 de mii de oamenii, jandarmii spun ca au fost doar jumatate.?

?

Potrivit Mediafax, purtatorul de cuvant al jandarmeriei Capitatei Marius Militaru, a declarat ca aproape 20.000 de sindicalisti au participat la miting.

?

Liderii sindicalistilor i-au indemnat pe participanti sa fie atenti la portofoale. Hotii care ar fi putut sa ii lase fara bani erau guvernantii.? "Ţineţi mâna pe portofele, Guvernul e aproape şi atentează la portofelul dumneavoastră".

?

Sindicalistii au amenajat in Piata Victoriei si o masa pe care au impartit-o in doua jumatati: a bogatilor si a saracilor. Meniul au fost si ele diferite, "dupa buget".

?

Meniul pentru bogati:

Felul1 - acordarea la discretie de terenuri, vile, paduri

Felul2 contracte prin incredintare directa si neplata contributiei la stat

Felul 3 achizitii publice la preturi de trei ori mai mici

Desert- evaziuni fiscale fara numar

?

Meniul pentru saraci

Felul 1 - venituri cu 25% mai mici

Felul 2 - micşorare de pensii cu 15%, asezonat cu diminuare de indemnizaţii pentru copii

Felul 3 - pierderea drepturilor avute şi anulare ajutoare de handicap şi la desert - şomeri pe bandă rulantă şi interzicerea înfiinţării locurilor de muncă.

Comentarii Facebook