Zeci de mii de lei, arme și narcotice confiscate de polițiști de la cămătarii din Turda VIDEO


Polițiștii clujeni au efectuat, joi dimineața, o serie de percheziții la cămătarii din Turda, de la care au confiscat mii multe bunuri și sume foarte mari de bani.

În acţiune au fost agrenaţi 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

 

Razie la INTERLOPII din Turda. Se fac 8 percheziții


Activităţile au vizat 8 persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, comise în perioada 2013 – 2014, pe raza municipiului Turda.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 80.000 de lei, precum şi obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea unor infracţiuni de violenţă: săbii, cuţite, topoare, cagule, bâte de baseball, bastoane telescopice, „box”-uri, pistol aersoft, cătuşe, mănuşi, etc.
Totodată, au fost ridicate substanţe şi ierburi, care urmează a fi expertizate, pentru a li se stabili natura.

Până în acest moment, în baza mandatelor de aducere, 8 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri.

Comentarii Facebook