Zborul Wizz Air Dortmund-Cluj-Napoca a fost anulat

Cursa Wizz Air de la Dortmund, care trebuia sa aterizeze la Cluj la ora 18.30, a fost anulata, dupa ce aeroportul din Germania a fost inchis.

 

Un incident care a avut loc pe Aeroportul Dortmund a dus la inchiderea Aeroportului. Cursele care au plecat din Cluj si Bucuresti spre Dortmund au fost redirectionate spre Aeroportul din Paderborn, iar pasagerii au fost transportati la Dortmund cu autocarele.

 

"Ca urmare a inchiderii Aeroportului Dortmund din cauza unui incident al unei aeronave de mici dimensiuni apartinand unei alte companii, zborurile Bucuresti- Dortmund si Cluj-Napoca - Dortmund au fost redirectionate catre Aeroportul Paderborn", sustin reprezentantii WizzAir intr-un comunicat.

 

Zborurile de intoarcere, Dortmund - Bucuresti si Dortmund - Cluj-Napoca au fost anulate. "Pasagerii pot solicita restituirea contravalorii biletului sau pot rezerva bilete pentru un zbor alternativ Wizz Air. De asemenea, Wizz Air ofera si cazare peste noapte pasagerilor care solicita acest lucru", mai spun reprezentantii companiei.

Comentarii Facebook