"Zana Surprizelor" vine la Cluj sa isi lanseze cartea "Pretuieste Viata"


Andreea Marin Banica isi va lansa volumul "Pretuieste Viata", in mijlocul studentilor de la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca (UBB). Evenimentul va avea loc in 25 martie, iar volumul face parte din seria "Albumele Andreei".

"Departe de a fi o incercare de a-mi descoperi veleitati de scriitor sau de a pretinde ca le stiu pe toate peste noapte, cartea din mana ta e bucuria simpla de a-ti impartasi cate ceva din toate cele bune pe care le-am aflat, le-am simtit, le-am trait pe pielea mea si m-au adus, alaturi de lectiile grele de viaţa, intr-un moment de impacare si de echilibru. <> nu este cartea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atat de diferiti ca statut, educatie, sensibilitate, mostenire culturala, culoare a pielii, oameni de aici sau din colturi nebanuite de lume, care au trecut prin viata mea, pe care i-am ascultat cu luare-aminte si m-au lasat in urma lor mai bogata, sunt cu totii co-autori, alaturi de oamenii cu har, care mi-au acceptat invitatia de a scrie, pentru a-ti face tie, cititorule, acest dar de intelepciune si experiente, de motivatii conturate de idei benefice, puncte de inspiratie, pentru ca tu sa simti ca viata merita traita", a declarat Andreea Marin Banica.

Articolele continute in acest volum au fost scrise in mare parte de "Zana Surprizelor", dar si de alte personalitati si specialisti din diverse domenii de activitate. In carte sunt prezentate destine impresionante, povesti ale unor figuri feminine legendare precum Coco Chanel, Audrey Hepburn, Margaret Thacher, Marie Curie, Ingrid Bergman, Irene Papas, Ana Aslan, Regina Maria a Romaniei si Maria Rosetti.

Volumul are si un DVD cadou: documentarul "Kilimanjaro 2001", realizat de Andreea Marin Banica si Calin Vrabie pe "Acoperisul Africii".


Comentarii Facebook