Weekend-ul șoferilor beți la volan, la Cluj. Câți au fost prinși de polițiști




Polițiștii clujeni au prins, în acest sfârșit de săptămână, trei conducători auto care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în 22 august, în jurul orei 04.10, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 46 ani, din municipiul Dej, care conducea autoturismul pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel de-al doilea șofer a fost prins în data de 23 august, în jurul orei 00.10, de cître poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda. Șoferul, un tânăr de 24 ani, din comuna Mihai Viteazu, conducea o autoutilitară pe raza municipiului Turda, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Al treilea conducător auto a fost depistat câteva ore mai târziu, în jurul orei 04.05, depoliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Bărbatul, de 40 ani, din Cluj-Napoca, conducea un autovehicul pe strada Cuza-Vodă de pe raza municipiului, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei trei sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe” faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Comentarii Facebook