Weekend-ul șoferilor beți la volan, la Cluj. Câte accidente au cauzat



Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiștii clujeni, în acest sfârșit de săptămână, în timp ce se aflau beți la volan. Mai mult, doi dintre ei au cauzat și accidente rutiere.

Astfel, la data de 19.07.2015, ora 03.53, un bărbat de 27 ani, din localitatea Aghireşu Fabrici, jud. Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe DN1J, pe raza comunei Gârbău, jud. Cluj, din direcţia Cluj-Napoca spre Aghireşu, la km. 9+300 m, aflandu-se sub influenţa băututurilor alcoolice, datorita neadaptarii vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a rasturnat în afara părţii carosabile în partea stângă a sensului de mers Cluj-Napoca către Aghireşu Fabrici, după care a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, șoferul a fost rănit ușor.

Tot duminică seara, un alt bărbat, de 45 ani, din localitatea Morlaca, jud. Cluj, în timp ce conducea autovehiculul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în dreptul pasajului din P-ţa Republicii, la trecerea pentru pietoni, nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul condus de un bărbat de 32 ani, din Timisoara, care a oprit pentru a acorda prioritate la trecerea pentru pietoni, lovindu-l în spate.

In urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 86 ani, din Huedin, pasageră în autoturismul oprit la trecerea pentru pietoni.

Polițiștii clujeni au mai depistat un alt conducător auto, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost prins conducând un autoturism în localitatea Cojocna, iar oamenii legii l-au dus la UPU1 Cluj-Napoca pentru a i se preleva probe biologice. La momentul prelevării, s-a stabilit că bărbatul avea o o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii Facebook