Voluntarii clujeni SUSȚIN că au reușit să închidă un cabinet ginecologic din Piața Cipariu! Medicii NEAGĂ

 

Voluntarii unei asociații care militează împotriva avorturilor susțin că au reușit să închidă un cabinet ginecologic din Piața Cipariu. Medicii neagă că au suspendat activitatea.

 

În ultimele 40 de zile, timp de 560 de ore de veghe și rugăciune în Piața Cipariu, cabinetul de obstetrică-ginecologie ”InovaGyn”, din Piața Cipariu, și-a suspendat activitatea. 

 

A doua campanie 40 de zile pentru viață din orașul nostru s-a încheiat duminică, 1 noiembrie, la ora 21,00. Pentru a celebra victoriile pe care Dumnezeu ni le-a dăruit în această perioadă, voluntarii se vor întâlni în data de 2 noiembrie, la clădirea Casino din Parcul Central, începând cu ora 19,00”, a declarat Iulia Călinescu, coordonator al acțiunii pentru viață din Cluj-Napoca. Cei doi vorbitori principali vor fi pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană și Robert Colquhoun, directorul internațional al campaniei. 

 

Timp de 40 de zile, însumând 560 de ore de veghe și rugăciune, cabinetul de obstetrică-ginecologie ”InovaGyn”, din Piața Cipariu, și-a suspendat activitatea; sute de creștini aparținând tuturor confesiunilor din orașul nostru s-au rugat împreună în stradă pentru apărarea vieții; a fost mobilizată și lansată o rețea de ajutor pentru mame și pentru bebelușii lor”, mai precizează voluntarii.

 

Vrem să încununăm aceste victorii împărtășind mărturii despre ceea ce a însemnat campania 40 de Zile pentru Viață în Cluj-Napoca și mulțumind pentru ocazia de a dezvălui consecințele grave pe care avortul le are în orașul nostru. Dorim, de asemenea, să aducem continuitate acestei mișcări pentru apărarea demnității vieții, prin lansarea unor noi acțiuni pro-viață”, a continuat Iulia Călinescu.

 

În perioada 23 septembrie – 1 noiembrie, Cluj-Napoca s-a alăturat altor 15 țări din lumea întreagă în care se desfășoară, în mod simultan, campania 40 de zile pentru viață. Această mișcare este o inițiativă pașnică, foarte specifică și independentă, care se axează pe patruzeci de zile de post, rugăciune și veghe pașnică în fața clinicilor unde se fac avorturi și care are la bază o motivație educațională. Din momentul inițierii sale și până acum, peste 10.000 de mame au ales viața pentru copiii lor.

--------------

 

Doctorul Valentin Muntean, de la Clinica din Piața Cipariu, a declarat că voluntarii nu au reușit să închidă cabinetul. ”Au protestat timp de 40 de zile în spațiul public, dar cabinetul nu a fost închis. Eu nu mint, pentru că eu lucrez acolo. E ok că au protestat, ceea ce e ok. E dreptul lor. Dar cabinetul nu a fst închis”, a spus chirurgul Valentin Muntean.

 

Știri de Cluj a contactat un reprezentant al Asociației care organizat protestul din Piața Cipariu, care a continuat să susțincă că s-a reușit suspendarea cabinetului din Piața Cipariu. ”Noi am fost 40 de zile acolo și nimeni nu s-a dus la acel cabinet. A încercat cineva din grupul nostru să își facă o programare și nu a reușit. I s-a spus că nu se fac programări”, a precizat Iulia Călinescu.

 

Reprezentanții Asociației nu au putut aduce alte probe că acest cabinet a fost închis. 

Comentarii Facebook