Vlad Chende, studentul care s-a aruncat in camin de la etajul 4, are aproape toate oasele rupte si este la Terapie Intensiva

UPDATE: Vlad Chende a murit in cursul zilei de astazi la Terapie Intensiva.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vlad Chende, studentul care s-a aruncat de la etajul patru al caminului Economica 2, din Gheorgheni, a fost transferat la sectia ATI de la Spitalul Clinic Judetean Cluj. Tanarul are fracturat aproape tot corpul.

 

"A fost mutat la ATI pentru a fi monitorizat mai bine. Acolo sunt echipamente performante si vine medicul neurolog si il consulta. Nu a fost mutat la Neurochirurgie pentru ca supravegherea la noi este mai buna. Tanarul are fractura craniana, toracica si de bazin si este in stare grava", a declarat Cristiana Ciortea, directorul medical al Spitalului Clinic Judetean Cluj.

 

Tanarul trebuie sa fie operat de neurochirurgi deoarece a suferit o fractura craniana, dar pana cand nu va fi stabilizat nu se va face nimic, au mai spus medicii.

 

Vlad Chende s-a aruncat miercuri de la etajul al patrulea al caminului Economica 2 din Gheorgheni, in casa scarii, dupa ce initial si-a bagat un cutin in gat. Se pare ca inainte de a comite gestul s-a certat cu tatal lui.

 

Tanarul este student masterand la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul UBB, este logodit si lucreaza de anul trecut la o firma de web design.

Comentarii Facebook