Viralul zilei! Un copil cânta la acordeon lângă incendiul de la Pata Rât - VIDEO

 

Rampa de gunoi de la Pata Rât a luat foc, dar un copil și-a luat acordeonul și a cântat lângă flăcările de zeci de metri înălţime.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, prima sesizare a fost primită aproape de ora 20.00, iar pompierii s-au deplasat la fața locului cu autospeciale de stingere.

 

Flăcările au cuprins aproape întreaga suprafață de stocare a deșeurilor, însă focarele principale ale incendiului au fost lichidate încă de azi-noapte.

 

Totuși, pompierii încă lucrează pentru stingerea completă a focarelor rămase sub grămezile uriașe de gunoaie, pentru a se asigura că focul nu se va aprinde din nou. Aceștia folosesc și buldoexcavatoare pentru a ajunge la flăcări.

 

După finalizarea procedurii de lichidare a incendiului se va porni o investigație pentru determinarea cauzelor de la care au pornit flăcările, în special că în zonă au mai avut loc incendii în trecut”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

 

Rromii locuiesc la 300 de metri de rampa cuprinsă de flăcări și au ajuns că nu mai ia în serios aceste incendii. Un puști a luat acordeonul și a cântat lângă ”muntele” de gunoaie cuprins de flăcări.

 

Vezi AICI imagini cu incendiul.

Comentarii Facebook