VIDEO - Tentativa de jaf la o casa de schimb valutar din Cluj Napoca! VEZI imagini CAMERE DE SUPRAVEGHERE

 

O tentativa de jaf a avut loc, joi, 21 aprilie, la o casa de schimb valutar din Cluj Napoca. Butonul de panica a fost apasat si atacatorul mascat a fugit.

"In 3 ore de la sesizare, politistii clujeni au reusit identificarea si depistarea unei persoane suspecte de savarsirea unei tentative de talharie la o casa de schimb valutar din Cluj-Napoca. P. Andrei de 35 ani, din Cluj-Napoca este suspectat de politisti ca in dimineata zilei de ieri, 21.04.2011, in jurul orei 7,10, avand fata acoperita si prin violenta, a incercat sa patrunda in interiorul unei case de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca", a preciat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Din primele cercetari efectuate de politisti, a reiesit ca suspectul, avand fata acoperita, a observat momentul in care personalul de serviciu executa schimbul de tura, a bruscat persoana care iesea din sediu, cu intentia de a patrunde in interior. Strigatele femeii au alertat persoana din interior, aceasta apasand butonul de panica, iar atacatorul a fugit.

Imediat politistii si agentii firmei specializate de paza au ajuns la fata locului, insa barbatul suspect a reusit sa fuga intr-o directie necunoscuta.

Trei ore mai tarziu, politistii au reusit identificarea persoanei suspecte, depistarea acesteia si retinerea pentru 24 ore.

Andrei P. este cercetat pentru tentativa de talharie si va fi prezentat in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook