VIDEO - SMECHER de BUCURESTI in CLUJ! Un sofer a parcat pe trotuar pentru a cumpara fructe si le-a taiat "fata" celor care stateau la STOP

Soferul unei masini de teren cu numere de Bucuresti a demonstrat inca o data ieri in Piata Cipariu din Cluj-Napoca ca regulile de circulatie nu sunt facute pentru toti. Omul a parcat pe trotuar pentru a cumpara fructe.

 

 

 

Incidentul ne-a fost semnalat de Silviu Pop, care ne-a relatat ca soferul unui autoturism marca Land Rover a parcat pe trotuar cu nerusinare, la cativa metri de un chiosc unde se vand fructe si sucuri.

 

 

 

"L-am filmat pentru ca era sa dea peste mine. Stateam pe trotuar si am vazut ca vrea sa parcheze, chit ca acolo nu se poate face asa ceva. M-am tras pentru ca daca nu ma calca", ne-a relatat cititorul Stiri de Cluj.ro.

 

 

 

In mesaj, Silviu Pop a mai spus ca din masina de teren au coborat doua persoane "soferul si o tanara. Probabil voia sa o impresioneze, pentru ca la cativa metri erau locuri de parcare. Au stat cateva minute in magazinul de acolo, de langa trecerea de pietoni, si au iesit cu o plasa. Radeau, nu aveau nici o grija ca au blocat trotuarul si au incurcat pietonii, dupa care soferul si-a pornit "monstrul" si le-a taiat pur si simplu calea celorlalti soferi care stateau la stop". Practic a tracut cand inca masinile aveau rosu, iar pietonii verde la semafor.

 

 

 

Astfel de scene se petrec la tot pasul in Cluj-Napoca si pe aceasta cale va rugam, in cazul in care surprindeti astfel de imagini,  sa ni le trimiteti pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook