VIDEO- DN1 E60 este din nou blocat. S-a revarsat Crisul intre Huedin si Morlaca

UPDATE (ora 21.30)

 

Circulatia pe DN1 E60 este din nou blocata. Seful Politiei Rutiere Cluj, Alexandru Muresan, a declarat ca este blocat traficul intre localitatile Huedin si Morlaca. Crisul a iesit din matca si s-a revarsat peste drumul national. Apa are un metru pe o distanta de 500 de metri din drumul national.

 

Seful Politiei Rutiere sustine ca circulatia aglomeratia de pe DN1 din aceasta seara se datoreaza si soferilor de TIR, care nu vor sa ocoleasca sectorul de drum blocat prin judetul Salaj.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Circulatia pe DN1 E60 se desfasoara inca cu dificultate pentru ca mai multe portiuni de drum de la kilometrul 574 sunt inundate, dupa ce paraurile din zona au iesit din matca.

 

Circulatia pe drumul european a fost reluata in aceasta dupa-amiaza,. dar se desfasoara inca cu dificultate. Mai multe parauri, umflate de apele scurse de pe dealuri, s-au revarsat si au inundat drumul in zona kilometrului 574.

 

Astazi, in zona orasului Huedin, apele au luat trei masini mici si doua autocamioane. Unul dintre TIR-uri venea din Olanda si a fost impins de apa de pe sosea. Al doilea, care transporta butelii, a avut aceeasi soarta.

 

Primarul din Huedin, Mircea Morosan, a declarat ca nopi precipitatii sunt asteptate in aceasta seara in zona de munte, dar spera ca acestea sa ocoleasca orasul, in care au fost afectate astazi 250 de gospodarii. Pagubele nu au fost inca evaluate.

Comentarii Facebook