VIDEO - Inundatii in comuna Sic. Doua familii au fost evacuate dupa ce casele lor s-au prabusit - Galerie FOTO

 

UPDATE (ORA 21.30)

 

Viitura formata in aceasta dupa-amiaza a daramat peretii a doua case, ai caror locatari au fost evacuati, a declarat pentru Stiri de Cluj primarul Sallai Ioan. Apa s-a retras din curti si de pe drumuri, dar mai multe beciuri si pivnite sunt inca inundate. Oamenii si-au revenit dupa sperietura si au inceput sa lucreze la scoaterea apei.

 

Drumul judetean care traverseaza comuna este deschis traficului, dar circulatia se desfasoara greu, pentru ca soseaua este plina de aluviuni. Primarul sustine ca se va lucra toata noaptea in zonele grav afectate pentru remedierea efectelor inundatiilor.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O rupere de nori in comuna Sic a provocat inundarea mai multor strazi. Pompierii intervin in zona pentru a evacua populatia.

 

Din primele informatii furnizate de catre reprezentantii ISU rezulta ca au fost inundate strazile II si III. Pompierii intervin cu un echipaj de cautare-salvare, dar si cu un autocamion si o motopompa.

 

Primarul comunei Sic, Sallai Ioan, a declarat pentru Stiri de Cluj ca au fost afectate 200 de gospodarii. "A plouat pe la ora 14.00-15.00, a plouat foarte tare. Abia acum, cand s-au mai retras un pic apele am reusit sa ajungem la casele oamenilor. 200 de gopodarii au fost afectate", a declarat pentru Stiri de Cluj Sallai.

 

Primarul sustine ca pe drumul judetean care traverseaza comuna apa a ajuns la un metru si jumatate si ca inca nu s-a retras, in unele portiuni. Sallai nu stia daca ruperea de nori a produs victime, dar spune ca mai multe animale din gospodariile populatiei au murit inecate.

Comentarii Facebook