VIDEO: Dialog dintre un clujean și un taximetrist de la Nova: Miroase și e jegoasă mașina

 

Un clujean a filmat un dialog absolut halucinant avut cu un șofer de taxi, în care clientul îl face cu ”ou și cu oțet” pe taximetrist pentru că are o mașină jegoasă.

 

Sper ca Primaria sa ia atitudine ... mirosea ăsta a stricat.... vrajala ca a scos masina de la reparat....”, a explicat, pe Facebook, Daniel Lăcătuș.

---------------

UPDATE

 

Curios este ca filmarea a fost facuta cu ochelari tip spion... Are cineva interesul sa discrediteze un dispecerat sau un serviciu? Eu zic ca da! Si mai curios este faptul ca domnul Lăcatuş Daniel NU a reclamat la dispecerat disconfortul olfactiv sesizat in masina colegului”, a precizat Ioan Pugna, reprezentant al Asociației Taximetriștilor Cluj.

 

Daniel Lăcătuș, cel care a realizat și postat clipul pe Facebook, a precizat că a sunat la dispecerat pentru a reclama cazul.

 

----------

UPDATE (22.00)

 

Daniel Lăcătuș a șters clipul de pe Facebook, dar a organizat o conferință live în care a explicat gestul. În filmul care a fost îndepărtat, Lăcătuș îi atrăgea atenția șoferului de la Nova că taximetrul sau este ”jegos” și ”mizerabil”, că e plin de praf și că nu așa ar trebui să își primească clienții.



 

A fost un duel al transmisiunilor live, pentru că și Ioan Pugna, reprezentant al taximetriștilor a intrat în direct pe Facebook pentru a-i da replica lui Daniel Lăcătuș.




 




Comentarii Facebook