VIDEO cu JAFUL de la Cluj-Napoca! Poliția are nevoie de ajutorul clujenilor pentru a-l prinde pe tâlhar

 

UPDATE 1

 

Banca Transilvania a anunţat că banii sustraşi în urma unui jaf la o agenţie din cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napca sunt asiguraţi.

 

 

”La Agenţia BT Dâmbu Rotund din Cluj-Napoca a avut loc astăzi un jaf în urma căruia a fost sustrasă o sumă de bani. Nicio persoană nu a fost rănită, iar banii sunt asiguraţi. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, precizează oficialii băncii.

 

----------------------------- 

UPDATE

 

Suma sustrasă urmează să fie stabilită cu exactitate. Scena a durat foarte puțin, fiind persoane în incinta băncii. ”Spărgătorul a intrat în bancă și a amenințat cu un cuțit. Nimeni nu a fost rănit”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Spărgătorul ar fi dispărut cu 20.000 de lei. 

 

Sucursala este amplasată la intersecția străzilor Giordano Bruno și Corneliu Coposu.

 


-----------------
Un jaf la bancă a avut loc, luni după-amiază, la Cluj-Napoca, iar acum polițiștii solicită ajutorul clujenilor pentru a-l depista pe autorul faptei.

În jurul orei 15:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit”, informează IPJ Cluj.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

Semnalmente:
- circa 1,80 - 1,85 metri
- vârstă aproximativă 25-30 de ani
- constituţie atletică, păr uşor grizonat, tuns scurt, ten uşor măsliniu
- purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie.


FOTO: Arhiva

Comentarii Facebook