VIDEO - Pilotii de la Napoca Rally Academy si-au pus talentul in slujba SMURD Cluj


Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Dany Ungur si Vlad Cosma si-au pus talentul in sluba SMURD cu scopul strangerii de fonduri. Amatorii de senzatii tari au scos din buzunar intre 50 si 100 de lei, pentru a urca intr-un bolid alaturi de piloti.

Driverii de la Napoca Rally Academy au folosit o masina de curse si alaturi de copilotii "amatori" au facut drift -uri pe platoul din fata Polus Center.

Momentul a fost folosit pentru promovarea programului "2 la suta pentru SMURD". Coordonatorul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare Cluj (SMURD), doctorul Nicolae Moldovan, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "pilotii de la Napoca Rally Academy ne-au ajutat si pana acum si le multumesc. Marco si Bogdan incearca sa ne ajute sa strangem cat mai multi bani pentru a putea ajuta cat mai multa lume".??

Marco Tempestini a declarat si el ca toata lumea trebuie sa doneze cei doi la suta pentru ca echipele de interventie de la SMURD sa fie cat mai bine dotate.

 

"Sunt cei care ne salveaza in cazul in care ajungem in necaz. Pana in 17 mai toti putem directiona banii catre ei pentru ca au nevoie. Salvarea unei vieti nu are un pret, asa ca trebuie sa aiba tot ce este mai bun in domeniul medical pentru a interveni cat mai bine in cazul unui incident de orice natura", a mai declarat Marco Tempestini.

Comentarii Facebook