VIDEO - Accident la Izvorul Crisului, jud. Cluj, soldat cu patru tineri raniti. Un Opel a ajuns sub rotile unui TIR - Galerie FOTO


Un accident grav s-a produs azi noapte pe raza localitatii Izvorul Crisului, judetul Cluj. Un Opel cu numere de Salaj a intrat pe contrasens si s-a oprit sub un TIR care circula regulamentar. In masina erau cinci tineri, dintre care patru au fost raniti grav.

Accidentul s-a produs in jurul orei 00.30. Soferul unui autoturism Opel a incercat sa faca o depasire in viteza si nu a mai apucat sa revina pe banda lui de mers si s-a izbit de un TIR care circula regulamentar de la Huedin spre Cluj-Napoca.

"Au intrat baietii pe contrasens si au intrat direct in mine. Erau patru sau cinci in masina, nu era ceata si aveau viteza. Nu am mai putut face nimic", a declarat Marius Pop, soferul TIR -ului implicat in accident.

Cei cinci tineri, patru baieti si o fata, au fost scosi din autovehicul de catre ceilalti soferi opriti in trafic si au fost preluati de ambulante si transportati la spital.

?

Politia a declansat o ancheta si urmeaza sa discute si cu soferul autoturismului Opel pentru a vedea cum s-a intamplat accidentul.

Comentarii Facebook