Vezi unde se aduna alimente in campania "Nepoti de Craciun"


Voluntarii inscrisi in campania "Nepoti de Craciun" vor aduna alimente, pentru persoanele varstnice de la centrele de zi din Cluj-Napoca, duminica, 18 decembrie, de la ora 13.00.

Voluntarii se vor pozitiona in fata supermarketului Carrefour, din Polus Center, iar cei care vor sa ajute pot dona un pachet de zahar ori o sticla de ulei, un cozonac sau o sticla de vin, o plasa de portocale sau o ciocolata, in principal alimente neperisabile. Darnicia le va fi rasplatita cu un moment artistic sustinut de Ansamblul "Martisorul".

"Am inceput proiectul Nepoti de Craciun anul trecut, din dorinta de a fi alaturi de bunicii mai putin norocosi, iar zambetele primite de la ei cand le-am dus alimentele au fost un cadou de Craciun cum rar ai ocazia sa primesti. Ne dorim ca Nepoti de Craciun sa devina o traditie la Cluj si poate si in alte orase", a declarat Cristian Gog, coordonatorul actiunii.

Din donatiile clujenilor, precum si ale sponsorilor, vor fi realizate pachete-cadou pentru aproximativ 100 de varstnici cu o situatie materiala mai dificila, care frecventeaza centrele de zi pentru varstnici din Cluj-Napoca. Pachetele vor contine si felicitari personalizare scrise de cei care doneaza alimente si de voluntari si le vor fi daruite saptamana viitoare.

Campania "Nepoti de Craciun" a inceput sambata, 10 decembrie, cu un spectacol de magie sustinut la Casa de Cultura a Studentilor Cluj. Banii stransi vor fi folositi pentru completarea pachetelor care vor fi primite de persoanele varstnice.

 

Dan Bucfing magie spectaculoasa la show -ul caritabil "Nepoti de Craciun" VIDEO

Mentalistul Cristian Gog a indoit o lingura doar cu o atingeri simple

 

De asemenea, duminica, 11 decembrie, un grup de voluntari, insotiti de cantaretii clujeni Aminda ai Vlad Gliga, au realizat in Polus Center un flashmob cu colinde

Campania "Nepoti de Craciun" a fost initiata in decembrie 2010, sub coordonarea lui Cristian Gog si cu ajutorul lui Adrian Hadean. Vezi AICI detalii.

Sponsorii celei de-a doua editii sunt Polus Center Cluj, CFR 1907 Cluj, Ancada, Farmec, Electrogroup, Cedratine.ro ai Gaben.ro.

Comentarii Facebook