Vezi lista clanurilor din Universitatea Tehnica din Cluj Napoca!


Universitatea Tehnica din Cluj Napoca face parte din lista institutiilor de invatamant superior unde sistemul de "clanuri" mentionat de Traian Basescu functioneaza din plin, de ani de zile.

Jurnalistii de la Money.ro au descoperit trei clanuri mari si late, chiar din randul profesorilor care conduc Universitatea Tehnica.

Clanul Petrina

Mircea Petrina - profesor universitar doctor inginer la Facultatea de Constructii, la Catedra Mecanica Constructiilor, dar si prorector dezvoltare resurse umane si materiale.

Tudor Petrina - fiul profesorului Petrina si asistent doctorand inginer la catedra la care performeaza si tatal sau (Catedra Mecanica Constructiilor).

Bogdan Petrina - fiul profesorului Petrina si asistent inginer la aceeasi facultate, la Catedra Constructii din Beton Armat, Constructii Metalice.

Clanul Vlaicu

Aurel Vlaicu - prorector cercetare stiintifica si relatii internationale este profesor universitar doctor inginer la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Catedra de Comunicatii.

Rodica Vlaicu, sotia sa - lector universitar doctor la Catedra de Limbi Straine din cadrul Facultatii de Constructii de Masini.

Clanul Topa

Vasile Topa - profesor universitar doctor inginer, directorul Laboratorului de CAD in Electromagnetism si Circuite Electrice.

Marina Dana Topa - profesor universitar doctor inginer la Catedra Bazele Electronicii din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, si sotia profesorului Topa.

Comentarii Facebook