Vestul salbatic in Bontida! Un tanar a batut un taximetrist, i-a luat masina si a intrat intr-un grup de persoane care venea de la discoteca


Un taximetrist din Bontida a fost batut si i-a fost luata masina de catre un consatean. Agresorul era baut si a condus prin comuna, intrand intr-un grup de persoane care se intorcea de la discoteca. Un tanar de 24 de ani a fost ranit grav.

Scena desprinsa din filmele americane s-a produs sambata, la ora 4.00 dimineata. Levente C., in varsta de 23 de ani, taximetrist in Cluj-Napoca, a fost batut de un consatean, care dupa ce i-a aplicat cateva lovituri i-a luat si masina.

Florin Teodor B., de 27 de ani, a condus prin comuna taximetrul si, pe Drumul Judetean 161, a intrat intr-un grup de tineri, care se intorcea de la discoteca, ranindu-l grav pe Mircea I., in varsta de 24 de ani, care a fost dus la spital. Soferul a parasit locul accidentului si a fost prins abia dupa cateva ore.

Politistii din Bontida l-au retinut pe agresor pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare pe 29 de zile. Florin Teodor B. este cercetat pentru talharie, conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

Comentarii Facebook