Veste BUNĂ despre sensul giratoriu de la Iulius Mall. Când încep lucrările

 

Sensul giratoriu de la Iulius Mall Cluj este cerut de foartă mult timp de șoferii care tranzitează zona, pentru evitarea blocajelor în trafic și a accidentelor. 

 

Primarul Emil Boc a spus în luna aprilie că sensul giratoriu de la intersecția străzilor Teodor Mihali și Aleea Slănic, de lângă Iulius Mall, se va construi cât de curând.

 

Am semnat deja autorizația pentru sensul giratoriu și după sărbători vor începe lucrările la sensul giratoriu de la Slănic, acel sens atât de mult dorit, așteptat. Au fost niște probleme legate de proprietăți, pentru că acel sens trecea pe mai multe proprietăți. S-a rezolvat această problemă cu întreaga suprafață, s-a emis autorizația. Aceasta este în mâna beneficiarului. Ne-a comunicatre că după Paște se va începe lucrarea la sensul giratoriu de pe strada Slănic”, a spus Emil Boc. 

 

Luni seara, 9 mai, primarul a revenit cu detalii și a precizat că: ”S-a predat amplasamentul de la Iulius Mall, iar în cursul acestei săptămâni vor începe lucrările.  E o veste bună pentru cei care sunt interesați de acest subiect”, a adăugat Emil Boc.

Comentarii Facebook