Vasluian, tras pe drapta de polițiști în trafic la Cluj. Era beat la volan și nici nu avea permis



Polițiștii clujeni au depistat, duminică seară, un conducător auto care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 23 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Albac, din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa alcoolului”, informează IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere, iar plăcuţele aplicate pe autovehiculul condus erau atribuite altui autoturism, cel cu care circula nefiind înmatriculat.

Oamenii legii continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook