Miercuri 24 Aprilie

Vamesul Alain Modrea, acuzat de luare de mita: "Cartonasele nu inseamna bani, ci materiale pentru suporteri!" - VIDEO

 

Seful Vamii Cluj, Alain Modrea, a fost audiat la Curtea de Apel Cluj in recursul inaintat la decizia Tribunalului Cluj de arestare pe 29 de zile. El a spus ca a luat banii imprumut pentru ca voia sa se mute la Constanta.

 

Modrea a explicat si ce semnificatie au "cartonasele" care apar in interceptarile DNA si care apar in convorbirea telefonica avuta cu Zur Mosche cu o zi inainte de a fi retinut de procurorii DNA Cluj.

 

"Aceste cartonase urmau sa ajunga la echipa de volei masculin Unirea Dej, unde eu sunt vicepresedinte. Echipa are astazi meci cu Baia Mare si aceste cartonase urmau sa ajunga la suporteri pentru a-su sustine favoritii", a povestit Alain Modrea, care a adaugat caaceste "cartonase" urmau sa fie procurate de omul de afaceri Zur Mosche.

 

Alain Modrea a spus ca nu le-a cerut niciodata sa vreun control "tintit" la o firma, spunand ca a facut si actiuni caritabile, intre care ajutorul financiar acordat pentru construirea bisericii din Dej.

 

Fostul sef al Vamii Cluj a mai afirmat ca in total urma sa ia de la omul de afacweri israelian Mosche Zur suma de 10.000 de euro, pentru a-si cumpara un apartament la Constanta.


Citeste si...

Vezi interceptarile telefonice care au dus la arestarea sefului Vamii Cluj, Florin Alain Modrea!

Seful Vamii Cluj, Florin Modrea, despre acuzatiile de luare de mita: Am luat banii imprumut de la un vechi prieten! - VIDEO

Comentarii Facebook