Utilizatorii trafictube.ro ȘOCAȚI de cum conduce un clujean cu camera pe bord - VIDEO

 

Șoferul a filmat o scenă în fața Iulius Mall, la sensul giratoriu, și a luat foc în momentul în care un taximetrist i-a tăiat calea. 

 

Clipul postat pe trafictube.ro poartă numele ”Taximetrist sinucigaș”. Ce urmează după scena cu taximetrul i-a făcut pe utilizatorii site -ului Trafic Tube să se ia cu mâinile de cap. 

 

Comentarii de la useri:

 

”Spre minusul meu ai lăsat și continuarea. Ești praf! Asta intră la AȘA NU pentru tine. Ești mai rău ca puștanii teribiliști. Conduci prost și periculos. Ești mai prost ca taximetristul pe care l-ai făcut prost. Am renunțat de mult să mai vizionez filmările tale pentru că sunt toate la fel. Arată cât ești de prost la volan. Dar azi am zis hai să văd ce prostii mai face ăsta, s-o mai fi civilizat puțin. Am văzut doar că ești la fel. Sper să nu te întâlnesc niciodată în trafic. Ești un șofer periculos”.

 

”Daca la FSEGA mergi asa tare cred ca Dorobanţilor e circuit F1 cand ai drum pe acolo :)) Eu credeam ca ma duc tare prin oras(70-80kmh), cand imi permite traficul si vremea dar ma uit la filmarea ta si am impresia ca merg ca un babalâc. Per total, + de la mine pt ca ai reusit sa ajungi acasa intreg, mai repede cu 2 minute ca si jaloanele din clipul tau. Sa ne fereasca Dumnezeu!”.



Comentarii Facebook