USAMV Cluj explică de ce sunt prinse cu șuruburi geamurile de la sala de dușuri de la un cămin

 

Studenții de la căminul 8 din Hașdeu ne-au reclamat că sala de dușuri este un focar de infecție și că geamurile sunt fixate cu șuruburi pentru că pică.

 

Conducerea USAMV Cluj a fost întrebată despre această situație și a precizat că vina aparține studenților. ”Umezeala din sala de dusuri, care cauzeaza aparitia mucegaiului, se datoreaza faptului ca, dupa ce fac dus, in majoritatea cazurilor, studentii nu deschid geamurile din sala de dus pentru aerisire. In acest sens, s-a incercat solutia blocarii geamurilor in pozitia semideschis, dar aceasta solutie nu convine tuturor studentilor, unii fortand geamurile pentru a le inchide. Situatia geamului blocat cu holtzsuruburi semnalata de dvs., reprezinta o solutie de rezolvare temporara a geamului de la sala de dusuri, care s-a rupt în cursul zilei de vineri, 16.01.2015. Geamul urmeaza a fi reparat în cursul zilei de astăzi.

 

Totodata, va fi afisat un anunt prin care studentii sunt rugati ca, dupa ce fac dus, sa deschida geamurile pentru aerisirea salii.

 

Cat priveste igienizarea salilor de dus, va informam ca in fiecare vară, în perioada vacanţei, încăperile sunt igienizate, efectuându-se şi reparaţii. De asemenea, lunar se dezinfectează băile, aplicându-se soluţii de antimucegai”, precizează Biroul de Comunicare si Relatii Publice al USAMV Cluj-Napoca.

 

Vezi AICI imagini din sala de dușuri de la acest cămin.

Comentarii Facebook