Ursus "Involution": miros de urina si mizerie in Piata Unirii STIREA CITITORULUI

 

In urma festivalului de bere organizat de Ursus in Piata Unirii a ramas o imagine dezolanta. Luni dimineata , la ora 10,00, in Piata Unirii nu era curatat deloc si nimeni nu se apucase inca de curatenie: mirosul de urina persista in centrul orasului si pe spatiul verde din jurul catedralei "Sfantul Mihail" erau doze de bere aruncate.

 

"Este o imagine pe care Ursus probabil ca nu a vrut sa o transmita, dar a reusit din plin. Am asistat la Ursus 'Involution' nu 'Revolution'. Dupa ce ne-au luat fabrica, ne-au dat acest festival, care mai mult a patat imaginea orasului. Este rusinos pentru un oras European sa miroase a urina in centru. Angajatii Ursus in loc sa faca curat se grabeau sa isi desfaca scena si echipamentele", ne-a spus Tudor Suciu, un clujean care ne-a trimis si fotografiile pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

Festivalul Ursus a fost organizat pentru prima data in centrul orasului. La prima editie, cea din 2010, concertele au fost organizate la Polus Center.

 

Directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca zona va fi igienizata pana la ora 20.00. "Au fost multe interventii in acest weekend din cauza ploilor. A trebuit sa intervenim in zonele afectate de ploaia torentiala de vineri si acum urmeaza sa spalam Piata Unirii si sa igienizam totul", a spus Sergiu Hossu.

 

Vezi si...

Gradina din jurul Catedralei Sfantul Mihail, folosita ca WC public

Comentarii Facebook