Urmărire cu mașini între hoți și polițiști la Cluj! I-au prins cu 8 porci în mașină - VIDEO


Un grup de hoți a fost prins în flagrant de polițiștii clujeni, în timp ce încercau să fure mai multe animale dintr-o fermă din Baciu.

La data de 20 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie Rurală Baciu au organizat o acţiune pentru surprinderea în flagrant delict a unui grup de bărbaţi, bănuit de comiterea unor activităţi ilicite”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Având indicii că cei în cauză urmau să sustragă animale, poliţiştii au acţionat în zona unei ferme din Baciu, în incinta căreia bărbaţii ar fi pătruns fără drept.

Polițiștii au urmărit în trafic autoturismul cu care au fugit hoții și aublocat la ieşire din localitatea Sânpaul, spre judeţul Sălaj. Pentru a-şi asigura scăparea, cei patru au abandonat vehiculul, fugind spre pădurea din apropiere.

Pe bancheta din spate a autoturismului abandonat au fost găsiţi doi porci vii, iar în portbagajul acestuia opt purcei. Prejudiciul reclamat, de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat, animalele fiind restituite părţii vătămate.

Oamenii legii au reușit să îi identifice pe cei în cauză, stabilind că este vorba de patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 39 de ani, toţi din Baciu. Totodată, s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat care nu avea permis de conducere.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Comentarii Facebook