Urmarire ca in filme prin Cluj-Napoca terminata cu un accident in care au fost implicate 3 autoturisme


Politistii clujeni au urmarit in noaptea de miercuri spre joi o masina furata din oras de doi tineri, care nu au oprit la semtul oamenilor legii. Goara s-a terminat cu un accident spectaculos.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 2.20 dimineata, cand politistii de la Sectia III au incercat sa opreasca un autoturism pe strada Baisoara. Soferul a ignorat semnele, a accelerat si a disparut, iar politistii au pornit in urmarirea lui. Goana pe strazile orasului s-a incheiat cateva zeci de minute mai tarziu cu un accident.

Soferul autoturismului furat a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o masina parcata pe marginea drumului, dupa care a ricosat in alt autoturism, parcat in apropiere.

"In autoturismul care nu a oprit la semnalul politistilor se aflau doua persoane, Kocsis Petru S., de 28 ani, domiciliat in Cluj-Napoca si Ramona Aurica P., de 30 ani, domiciliata in comuna Nadrag, judetul Timis", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Cercetarile efectuate de politisti au evidentiat faptul ca cei doi tineri au furat masina de pe strada Detunata, din municipiul Cluj-Napoca. Cei doi sunt cercetati in libertate pentru furt, distrugere si conducere pe drumurile publice fara permis. Prejudiciul este de circa 4.000 lei.

Comentarii Facebook