Urmarire ca in filme prin centrul Clujului! Doi hoti aflati intr-un autoturism au refuzat sa opreasca la semnalul politistilor

Mai multe echipaje de politie au urmarit miercuri noaptea un autoturism care a refuzat sa opreasca la un control. Incidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Stadionului cu Uzinei Electrice.

 

Masina a fost oprita in cele din urma, dar unul dintre pasageri a fugit.


Autoturismul a fost semnalat in trafic prima data in jurul orei 1.40, in noaptea de miercuri spre joi, de un echipaj al Politiei Rutiere, care a solicitat ajutorul altor patrule pentru ca soferul a refuzat sa opreasca.

"La mai putin de o ora, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie au observat la intersectia strazilor Stadionului cu Uzinei Electrice, autoturismul in trafic, au efectuat semnalul de oprire, care a fost ignorat de conducatorul autoturismului, acesta accelerand, indreptandu-se spre str. Berariei", a declarat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Dupa o urmarire ca in filme, masina a fost oprita pe strada Donath, din cartierul Grigorescu. "In momentul opririi, conducatorul autoturismului a incercat sa fuga, dar a fost retinut de politisti, cea de-a doua persoana reusind sa fuga. In urma controlului autoturismului, politistii au gasit doua CD Playere, o masina de electrica de slefuit, un pistol de lipit si o surubelnita", a mai spus Gina Pop.

Claudiu Vasile, in varsta de 23 ani, din comuna Manastireni, a fost retinut pe loc, iar complicele lui Eugen Petrica P., de 23 ani, tot din comuna Manastireni, a fost prins ulterior.

Cei doi sunt acuzati ca au furat bunurile in valoare de 2.000 de lei, gasite asupra lor, din Cluj-Napoca si au fost retinuti pe 24 de ore.

Comentarii Facebook