Miercuri 24 Aprilie

Urmărire ca în filme, în trafic, la Cluj! Un șofer RUPT de beat a încercat să fugă de polițiști



Polițiștii clujeni au avut parte de o urmărire în trafic, luni seară, pe mai multe străzi din oraș, după ce un șofer beat la volan nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Mai exact, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au observat un conducător auto care circula pe strada Traian Vuia și care a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric, circulând haotic.

Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă conducătorul auto a refuzat și a mărit viteza de deplasare. S-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Traian Vuia, Brigadierilor, Vidrei, Branului, Plevnei, Rodnei, Timișului, Blajului, reușindu-se blocarea acestuia pe strada Plevnei.

Astfel, s-a stabilit că șoferul este un bărbat, de 31 de ani, din Mociu, și se afla sub influența alcoolului.

La fața locului s-a solicitat prezența unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, care l-a testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook