UPDATE Satul Sânmărgita a rămas, luni seară, fără curent din cauza unui accident rutier. Şoferul era BEAT! VIDEO

 

Locuitorii din satul Sânmărghita au rămas, luni seară, fără curent electric din cauza unui accident rutier, scrie dejeanul.ro

Soferul unui autoturism Dacia Logan se deplasa cu masina pe drumul judetean 172 F din directia Beclean – Dej, dar la intrarea in Sânmărghita dinspre Branistea a pierdut controlul asupra volanului, s-a lovit de un capat de pod si a fost proiectat in gardul unei case rupând un stalp care sustinea firele electrice.

In urma accidentului, soferul a fost ranit iar o ambulanta s-a deplasat la fata locului dar a refuzat transportul la spital. Soferul le-a declarat politistilor ca totul a pornit dupa ce un cauciuc al autoturismului i-a explodat si nu a mai putut controla masina. De asemenea, conducatorul auto a mai declarat ca a consumat alcool dupa producerea accidentului.

Accidentul nu a făcut victine, iar pagubele materiale vor fi suportate de asigurarea autoturismului.

La fata locului a intervenit si o echipa de la Electrica, dar pentru remedierea avariei este nevoie de o macara pentru a inlocui stalpul, lucru care se va intampla abia in cursul zilei de maine.

 

___________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE

 

Conducătorul auto luni seară a lasat satul Sânmărghita fără curent electric, după ce a rupt un stalp cu maşina, a fost testat de oamenii legii cu aparatul etilotet. Acesta a indicat valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, potrivit sursei citate.


Comentarii Facebook