Miercuri 24 Aprilie

UPDATE: Lucrările la DN 1 / Florești NU vor începe din 15 septembrie, ci din primăvara 2019

 

UPDATE

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a oferi detalii noi, după ce DRDP a precizat că nu se va lucra pe DN 1, în Florești, din 15 septembrie. 

 

”Asa cum spuneam, CNAIR prin DRDP Cluj, administratorul DN1-E60-Avram Iancu va interveni pe calea respectiva de comunicatie – asfaltare, refacere rigole, marcaje. Asa cum spuneam, dupa 15 septembrie. Si, iata, dorinta va fost ascultata. 

 

Se va incepe reabilitarea nu dinspre Est (municipiu), ci dinspre Vest. Asa ca functie de conditiile meteo si ritmul de lucrare (se va veni dinspre Huedin spre Floresti), pe UAT Floresti se va interveni in iarna2018/primavara-vara2019. 

 

 

Sunt absolut convins ca atat in timpul lucrarilor din amonte, cat si in timpul celor de pe raza sau proximitatea UAT Floresti, noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”, a scris primarul Horia Șulea.

 

--------------------------- 

Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj anunță că din 15 septembrie nu se va lucra la DN 1, pe raza comunei Florești.

 

Conducerea DRDP Cluj a dat asigurări că oamenii din Florești nu vor fi afectați de lucrări, pentru că acestea vor fi făcute între între Șaula și Izvorul Crișului.

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a fost cât se poate de clar într-o postare din 21 august: ”Administratorul DN1-E60 (str Avram Iancu) Floresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole. Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj, insa reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din tara, de altfel) nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”.

Comentarii Facebook