Un yoghin cunoscut în toată lumea va susține o conferință importantă la Cluj

 

Dr. Prashant Kakoday va susține la Cluj-Napoca o prelegere pe tema dezvoltării personale.

 

Dr. Prashant s-a născut în India, dar trăiește la Cambridge și are o pregătire academică în Chirugie și Medicină Integrală. Fiind o figură cunoscută în circuitul internațional, a susținut conferințe în peste 80 de țări și instituții prestigioase, incluzând Organizația Mondială a Sănătății și Programul de pregătire medicală SUA. 

 

Conferințele lui acoperă teme ca și Medicina Spirituală, Știința Fericirii, Vindecarea Minții Subconștiente, Inteligența Spirituală. 

 

Dr. Prashant Kakoday va putea fi văzut miercuri, 25 mai, între orele 18.00 - 20.00, la amfiteatrul Spitalului Clinic CF, de pe strada Republicii 18, Cluj-Napoca. 

 

Dr Prashant Kakoday practică meditația Raja Yoga alături de organizația Brahma Kumaris din 1982, iar acum coordonează activitățile Brahma Kumaris la Cambridge.

 

Brahma Kumaris este o organizație spirituală internațională cu sediul în Rajasthan, India, fiind prezentă în mai bine de 100 de țări printre care și România.

 

Printre cele mai ample programe internaționale inițiate de Brahma Kumaris se află Million Minutes of Peace (Un milion de minute de pace) - program în urma căruia s-au strâns mai bine de 10.000.000 minute de pace; Global Cooperation for a Better World (Cooperare globală pentru o lume mai bună).

 







Comentarii Facebook