Un traficant de droguri a fost arestat la Cluj. Barbatul avea asupra sa 154 de grame de cocaina in valoare de 65.000 de lei - VIDEO

 

Un barbat, suspectat ca procura droguri de mare risc din strainatate si le vindea in judetul Cluj, a fost arestat ieri de porcurorii DIICOT si politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj (BCCO).

 

Valer B., in varsta de 54 de ani, a fost retinut in urma unui flagrant si avea asupra sa 154 de grame de cocaina, droguri pe care urma sa le vanda. Clientii s-au dovedit a fi procurori sub acoperire, care dupa o scurta discutie l-au retinut.

 

Drogurile pe care barbatul le avea asupra sa proveneau din Spania si au fost gasite in buzunarele interioare ale hainei pe care acesta o purta. Procurorii DIICOT sustin ca barbatul vindea cocaina unor persoane din apropierea unor baruri din Cluj-Napoca si Turda. Valoarea pe piata a drogurilor confiscate este de 65.000 de lei.

 

Traficantul a fost retinut initial pe 24 de ore, fiind cercetat pentru introducere in tara a unor droguri de mare risc, fara drept. A fost prezentat si in fata judecatorilor clujeni care au emis pe numele lui un mandat de arestare pe 29 de zile.

 

Ofiterii BCCO Cluj si procurorii DIICOT efectueaza in continuare cercetari pentru a depista si alte persoane implicate in acest caz.

Comentarii Facebook