Un taximetrist către Poliția Locală Cluj: De ce nu îi amendați pe cei care ne ocupă standurile? VEZI în VIDEO ce a urmat?

 

Un taximetrist nemulțumit că era ocupat standul de taxi de pe Calea Florești a oprit în dreptul unor polițiști locali și i-a luat la rost.

 

Nu vă supărați, standul nostru de taxi este plin de mașini, cum facem să stăm și noi în standul plătit și unde ar trebui să stăm? E zi de zi la fel. Noi dăm telefoane și nimic”, a spus taximetristul

 

Păi trebuie să dăm sancțiuni”, i-a replicat, naiv, polițistul, conform unei filmări postate pe trafictube.ro.

 

Utilizatorii site -ului au lansat un tir de acuzații la adresa taximetristului.  

 

”Voi ca taximetristi aveti drepturi, ok, dar cu obligatiile cum ramane? Taximetristii sunt cel mai prost exemplar de pe sosea. Mai intai educati-va pe voi taximetristii, dupa va puteti plange de altii. Nu fac referire neaparat la tine, fac referire la 90% dintre taximetristi, adica cei care au o durere-n …. de ceilalti”, a scris cineva.

 

”Aham deci va plangeti ca vi s-au furat locurile de parcare, dar voi cand stationati ca cizmele inainte/pe/dupa/in trecerile de pietoni, curbe, statii de autobuz, locuri de parcare normale nu va miscati nici voi fundul? Dupa fapta si rasplata cum e vorba”.

Comentarii Facebook