Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Mărăști. Nu a vrut nici să fie testat cu aparatul etilotest



Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc luni seară, pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca. Unul dintre cei implicați în incident, un tânăr de 23 de ani, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Aurel Vlaicu, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest”, informează IPJ Cluj.

Drept urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge, bărbatul refuzând recoltarea.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook