Un tanar prins beat la volan pe Dorobantilor i-a amenintat pe politisti: "Va aranjez eu ca tata e deputat!"


Un tanar, in varsta de 26 de ani, din Cluj-Napoca, tras pe dreapta de politisti joi seara pe strada Dorobantilor a sarit la scandal cu oamenii legii si a batut o tanara pe care o cunostea. "Va aranjez eu ca tata e deputat!", a strigat tanarul.

Laurentiu Liviu Lola, in varsta de 26 de ani, a fost oprit in jurul orei 22.30. In urma verificarii cu etilotestul s-a stabili ca avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool in aerul expirat. Tanarul a devenit extrem de agitat si politistii prezenti la fata locului au relatat ca Lola a inceput sa ii ameninte ca "are el grija de noi ca tatal sau este deputat, ca e mare fiu de deputat. A trebuit sa folosim catusele pentru a-l duce la sediu pe strada Devei".

Oamenii legii au trebuit sa il calmeze pe Laurentiu Liviu Lola, care a sarit sa o bata pe o tanara care se afla cu el in autoturism. "Intre conducatorul autoturismului si o persoana de sex feminin pe care o cunostea, a izbucnit un conflict spontan, actele manifestate in public de tanar aducand atingere bunelor moravuri", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Tanarul a fost dus la sediul Politiei   Rutiere de pe strada Deva unde i-a fost intocmit dosar peneal pentru conducerea unui autovehicul cu o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Daca aveti imagini sau fotografii de la acest incident le puteti trimite pe stiridecluj@yahoo.com!

Comentarii Facebook