Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident la Dej. Se afla în mașină cu tatăl său VIDEO


Un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc, luni dimineață, pe strada Somcutului, din Dej.

Tanarul era pasager pe scaunul din dreapta-fata in masina condusa de tatal sau. Acestia se indreptau spre Viile Dejului, dar intr-o curba, spune soferul, un autoturism ar fi patruns pe contrasens pentru a depasi o autobasculanta oprita pe marginea drumului. In incercarea de a evita impactul frontal cu autoturismul aflat in depasire, soferul ar fi tras de volan stanga, a intrat in derapaj si s-a izbit lateral de autobasculanta, potrivit dejeanul.ro.

Totuși, polițiștii spun că accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În urma impactului, tânărul a rămas încarcerat. Pompierii și paramedicii care s-au deplasat la fața locului au încercat să îl scoată din autoturism, însă în timpul manevrelor de descarcerare, victima a intrat în stop-cardiorespirator. Medicii au încercat să îl resusciteze după ce l-au scos dintre fiarele contorsionate, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

„Conducătorul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat și a intrat în coliziune frontală cu o autospecială DAF care staționa pe partea dreaptă a sensului opus de mers. În urma impactului, pasagerul din dreapta față a decedat, un tânăr de 21 de ani din Dej, iar conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani din Dej, a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Municipal Dej”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook