Un tanar de 21 de ani a fost prins in flagrant dupa ce a cerut 500 de euro pentru restituirea unui caine- VIDEO FLAGRANT

 

Un clujean de 21 de ani, care a furat un caine rasa golden retriever in 13 aprilie, a fost prins in flagrant dupa ce l-a santajat pe stapanul animalului si a cerut 500 de euro pentru restituirea cainelui.

"In cursul zilei de 13.04.2011, ora 11.00, politistii clujeni au fost sesizati de B Cristian de 32 ani, cu privire la faptul ca la data de 5.04.2011, din curtea imobilului in care locuieste, i-a disparut un caine, iar la data de 12.04.2011, a primit un mesaj pe telefonul mobil prin care ii era solicitata suma de 500 euro pentru a-i fi inapoiat cainele.

in 14.04.2011, reclamantul a primit un apel telefonic de la aceeasi persoana care a trimis mesajul, persoana care a solicitat ca tranzactia sa aiba loc in parcarea unui complex comercial de pe raza comunei Floresti. Pentru surprinderea tranzactiei ilegale, politistii cu realizat un flagrant la locul stabilit.  in momentul sosirii echipei, in jurul orei 21:00, dupa ce partea vatamata a ajuns cu autoturismul personal in zona mai sus mentionata, conform intelegeii lor anterioare, acesta l-a sunat de pe telefonul sau mobil pe cel care i-a cerut in mod injust suma de 500 de euro, stabilind locul exact al intalnirii
", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Tanarul care a furat cainele a purtat o discutie cu stapanul animalului in parcarea Polus Center din Floresti, dupa care a revenit la autoturism si "a deschis portiera din spate a autoturismului lasand sa iasa cainele de companie in schimbul caruia ceruse suma de 500 euro. Dupa realizarea tranzactiei, politistii au intervenit si l-au imobilizat pe barbatul suspect. La controlul corporal sumar efectuat de politisti, asupra lui D. Paul de 21 ani, au fost gasiti cei 500 euro inmanati de partea vatamata in schimbul cainelui", a mai spus Gina Pop.
 
Paul D., de 21 de ani, este cercetat in stare de libertate pentru santaj.

Comentarii Facebook