Un șofer s-a urcat beat la volan, a cauzat un accident și a fugit de la fața locului, crezând că scapă. Ce s-a întâmplat cu el



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, joi seară, în jurul orei 21.00 pe strada Câmpiei din municipiului Turda, iar conducătorul autovehiculului care a cauzat incientul și-a continuat deplasarea.

Conform oamenilor legii, conducătorul unui autoturism, ce se deplasa pe strada Intrarea Stadionului din municipiul Turda, la intersecția cu strada Câmpiei, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 53 de ani din Câmpia Turzii, iar după coliziune a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul de 53 de ani care conducea autoturismul pe drumul cu prioritate a fost rănit ușor.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda a fost identificat autoturismul implicat în accident, iar conducătorul auto, un bărbat de 48 de ani din Turda, s-a prezentat ulterior la sediul poliției.

Deoarece conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook