Un șofer din Alba a depășit la Cluj, ca un ȘMECHER, o coloană și a lovit o mașină. Ce a urmat merită o ladă de bere - VIDEO

 

Un șofer clujean cu camera pe bord a filmat o scenă care demonstrează încă o dată ”șmecheria” de care dau dovadă unii conducători auto.

 

Un șofer cu numere de Alba a făcut o depășire hazardată, pe un drum cu o singură bandă pe sens, pe care se circula bară la bară. ”A ieșit prima dată din coloană și a intrat pe o stradă laterală”, explică cel care a filmat. Totul a fost numai o diversiune, pentru că acolo șoferul VW -ului s-a oprit pentru a-i face loc unui șofer care venea din sens opus.

 

I-a dat câteva ”flash -uri” pentru a-i cere parcă să se grăbească și apoi și-a început cursa pe contrasens, cu toate că drumul avea numai o bandă pe sens, fiind foarte aglomerat. 

 

Drumul i s-a oprit când i-au apărut mai multe mașini în față și nu a mai putut face nicio ”șmecherie”. Atunci a forțat reintrarea în coloană și l-a lovit pe un alt șofer.

 

Lângă cele două mașini trase pe dreapta s-a oprit și cel care a filmat scena și s-a oferit să fie martor pentru incident. ”Toleranța mea față de un astfel de comportament fiind 0 mi-am arătat interesul în a-i ura englezului bun venit în județul Cluj și a informa păgubitul că poate conta pe mine că și martor îi pot pune la dispoziție filmarea față/spate, în care se vede clar de unde începe depășirea coloanei... peste trecerea de pietoni ... până la locul incidentului”, a scris pe Trafic Tube șoferul care a filmat totul.

 

Utilizatorii site -ului l-au felicitat și i-au spus că merită o ladă de bere penytru gestul lui.



Comentarii Facebook