Un șofer clujean pretinde că a fost urmărit de poliție până în magazin, pentru a fi amendat - FOTO

 

Un șofer clujean predinte că poliția l-a urmărit până într-o alimentara de pe strada Constantin Brâncuși, de unde l-a poftit afară și l-a rugat să pornească mașina pentru a-l amenda. 

 

Șoferul a semnalat un caz din noaptea de miercuri spre joi, când un echipaj de poliție l-a amendat ăe strada Constantin Brâncuși, pentru că nu îi mergea becul de pe partea dreaptă a mașinii. 

 

Am ieșit afară, după care domnul Călin Prigoană mi-a cerut actele și mi-a spus să deschid mașina și portbagajul, deși nu înțeleg de ce mi s-a cerut acest lucru. Deși mașina staționa, domnul Prigoană mi-a cerut să o mut în stația de autobus. După toate acestea mi-a spus că îmi va lua talonul și mă va amenda deși i-am spus că în cel mai rău caz să îmi rețină talonul și mâine, la prima oră, voi remedia problema și mă voi prezenta la secție cu farul schimbat și îmi voi ridica talonul. Mi-a spus ”în regulă” și să aștept la mașină”, a relatat bărbatul. 

 

 

 

”În regulă” s-a transformat într- amendă de 750 de lei și talonul reținut.

 

Ironia este că polițistul Călin Prigoană a mai fost acuzat că a urmărit un șofer pentru a-l prinde în flagrant și a-l amenda. Polițistul a filmat întreaga scenă, iar imaginile au fost prezentate de Știri de Cluj în 2013.

 

Clujean VÂNAT în trafic de doi polițiști. L-au urmărit 10 km în timp ce filmau totul: O comite sau nu? - VIDEO

Comentarii Facebook