Un sofer beat a lovit un barbat in comuna Mihai Viteazu si a fugit de la locul accidentului!


Un sofer beat a lovit luni seara, in jurul orei 19.00, un barbat pe raza comunei Mihai Viteazu si a fugit de la locul accidentului.

"In 21.02.2011, N. Iosif de 41 ani, domiciliat in  comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj, a sesizat faptul ca in timp ce se deplasa pe marginea soselei spre locuinta in calitate de pieton, a fost lovit din spate de un autoturism, s-a dezechilibrat si a cazut  in sant, conducatorul autoturismului parasind locul accidentului.
 
Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca la volanul autoturismului era V. Andrei de 38 ani, care a condus autoturismul din directia Turda - Mihai Viteazu, iar in timpul deplasarii a acrosat cu oglinda laterala dreapta si aripa dreapta fata, pe N. Iosif.

Pietonul a fost lovit din spate, s-a dezechilibrat si a cazut in sant, dar nu a suferit leziuni corporale
", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si sa stabilit ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand o imbibatie alcoolica de 1,14 mg/litru, alcool pur in aerul expirat.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.

Comentarii Facebook