Un selfie aproape l-a costat viața pe un tânăr la Cluj. S-a urcat pe un vagon și a fost electrocutat VIDEO



Incident tragic, miercuri seara, în gara din Baciu, unde un tânăr de 20 de ani, din Noua Zeelandă, s-a electrocutat pe șinele de tren, încercând să își facă un selfie.

Tânărul venise în Cluj, alături de alţi trei prieteni din Germania, Anglia şi Irlanda pentru a descoperi miturile celebre despre pădurea Hoia Baciu. Spre pădure se îndreptau miercuri seara, însă, în drumul lor, au fost nevoiți să traverseze linia ferată, potrivit someșeanul.ro.

Dornic să imortalizeze toate momentele interesante petrecute în România, tânărul s-a urcat pe un vagon dezafectat să îşi facă un selfie. Nu a fost însă atent şi a atins liniile de înaltă tensiune. Şocul a fost într-atât de puternic încât tânărul a fost trântit la pământ, de la câţiva metri înălţime, şi a intrat in stop cardio-respirator.

Prietenii lui au sunat speriașu la 112, iar tânărul a fost resuscitat și dus de urgență la UPU Cluj. Acesta a fost intubat și ventilat mecanic, medicii stabilind că are arsuri pe 30% din suprafața corpului. El s-a ales și cu mai multe contuzii la abdomen și torace.

În cazul în care starea lui se va agrava, acesta va fi transportat la Spitalul de Arși din București.

Comentarii Facebook