Un radar îi va ”vâna” zilnic pe șoferii din Florești. Primarul Horia Șulea: Se circulă cu viteză prea mare!

 

Primăria din Florești a solicitat Poliției Rutiere ca un radar să fie mutat în fiecare după-amiază și seară în comună, pentru a-i calma pe vitezomani. 

 

Municipalitatea a montat deja praguri de sol, dar acestea nu sunt de ajuns. 

 

Praguri de sol am montat pe Eroilor, pe Cetății, pe Florilor, pe Ioan Rus. Am avut accidente în intersecții cu 100 de km/h. Cum pot să determin eu pe acel om să respecte indicatorul rutier care este pus acolo ca să fie respectat. Fiecare avem tendința de a ne deplasa un pic mai repede, dar de la 30 km/h la 90 mi se pare cam mult. 

 

Le spun în premieră și floreștenilor, începând de miercuri, 30 iulie, vor avea surpriza plăcută ca în fiecare după-amiază și seară, pe străzile din Florești, să întâlnească un radar de la Poliția Rutieră, care nu face altceva decât să vină în sprijinul acelor praguri de sol, pentru ca viteza de deplasare să fie mai apropiată de normalitate.

 

Dragi floreșteni, nu întâmplător au fost puse acele limitatoare de viteză, ci din respect pentru cei care se deplasează pe jos și din respect pentru cei care se deplasează cu mașina. Cu alte cuvinte au fost puse ca să evităm orice sursă de accident”, a declarat primarul Horia Șulea, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara. 

 

Acesta a făcut referire la accidentul tragic, soldat cu trei morți, din noaptea de Revelion. 

 

Mă gândesc cu groază la acea noapte de Anul Nou, din 2012 - 2013, când trei oameni au murit din cauza unui nebun. Îmi asum ceea ce spun. Era un nebun care nu știu din ce cauză, la cumpăna dintre ani i-a lovit pe acei amărâți și i-a omorât”, a mai spus primarul.

Comentarii Facebook