Un procuror s-a rasturnat cu masina in Huedin. Martorii spun ca era beat si a fugit de la locul accidentului


Masina unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara a fost implicata intr-un accident aseara in Huedin, pe strada Horea. Martorii spun ca l-au vazut pe procurorul Gheorghe Brad in timp ce fugea de la fata locului.

Martorii au iesit dintr-o discoteca situata pe strada Horea din Huedin si au inceput sa fuga dupa procuror pentru a-l retine. Ei povestesc ca, in momentul in care l-au prins, Brad parea baut si le-a spus ca este procuror si sa il lase in pace.

Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului in jurul orei 21.30, dar nu era nici o victima deoarece soferul plecase, asa ca medicii au plecat spre Cluj-Napoca.

La politie s-a prezentat, insa, sotia procurorului Gheorghe Brad, care a declarat ca ea a condus masina in momentul producerii accidentului. Femeia a spus ca se indrepta spre iesirea din oras dinspre Oradea, cand a pierdut controlul volanului, a derapat si a ajuns intr-un sant.

Ba mai mult, sotia procurorului a venit la Politia din Huedin si cu o serie de martori care sa ateste faptul ca nu Gheorghe Brad a condus masina, ci ea.

Sotia procurorului are diverse afaceri in Huedin si este si proprietara unei statii de benzina amplasata pe Drumul National 1, la intrare in Huedin.

Comentarii Facebook