Un preot din Cluj organizează un târg de job -uri cu salarii de 500 de euro

 

Preotul Dorel Galan din Cluj-Napoca organizează un târg de job -uri la clădirea Cazino din Parcul Central.

 

Preotul Dorel Galan coordonează un proiect european pentru somerii din județul Cluj. ”În 17 octombrie 2012, la Cazinoul recent renovat din parcul central, organizăm un târg de locuri de muncă special, în sensul că angajatorii participanți vor avea în ofertă joburi salarizate cu cel puțin 500 de euro (cel puțin un job).

 

Este o bursă a locurilor de muncă. E ultima acțiune a proiectului care se termină în 31 octombrie. Noi întâlnim oamenii aflați în căutarea unui loc de muncă și angajatori. Le-am cerut firmelor, care oricum vin gratuit, să aducă cel puțin un job de 500 de euro. Vrem să ridicăm standardele”, a declarat Dorel Galan.

 

La târgul de forță de muncă din 17 octombrie vor participa 30 de firme, care vor oferi un total de 400 de job -uri.

 

Întregul proiect este finanțat cu 500.000 de euro din fonduri europene. ”Cu acești banii am consiliat peste 700 de șomeri, 72 au urmat programe de formare profesionala în meserii ca: ospătar, bucătar, agenți de pază, frizeri, dar și pentru cei cu studii superioare: formatori de formatori, manageri de resurse umane, inspector de sănătate și siguranță în muncă. Aveam un indicator de a angaja 40 de oameni, iar noi am reușit să angajăm 100 de oameni”, a mai spus preotul.

 

Un preot clujean dezbraca sutana si se ocupa si de consilierea somerilor intr-un proiect european - VIDEO

Comentarii Facebook