Un pompier din Turda s-a spanzurat in propria casa! El a lasat in urma un mesaj in telefonul mobil pentru cei dragi - VIDEO

 

Un pompier, in varsta de 27 de ani, din Turda s-a spanzurat la domiciliu . Calin Parv a iesit din tura si a mers acasa , unde a decis sa isi puna capat zilelor. Se pare ca tatal sau a fost cel care l-a gasit spanzurat in bucatarie. Subofiterul a lasat un mesaj in telefonul mobil prin care le-a spus parintilor si prietenei sale ca ii pare rau.

 

Barbatul si-a pus capat zilelor marti, 2 noiembrie, in jurul orei 14.30, in locuinta din Turda in care statea cu parintii sai. "Subofiterul din cadrul Detasamentului Turda avea 27 ani si era angajat la ISU Cluj din 2007 si avea gradul de sergent major. Era in timpul liber, dupa tura de serviciul si era incadrat ca paramedic la SMURD Turda", a declarat pentru Stiri de Cluj locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.

 

Vecinii spun ca tanarul si-a pus capat zilelor pentru ca l-ar fi parasit iubita.

 

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca barbatul nu a lasat in urma sa un biletel in care sa isi explice gestul, dar a scris in telefonul mobil un mesaj catre parinti si prietena sa prin care isi cere iertare pentru gestul pe care l-a comis.

 

Comentarii Facebook